Bryllup på Parnas

Hyggelig teamdag på Parnas

Hold jeres bryllup i naturskønne omgivelser lige ned til Sorø Sø i lyse lokaler med dejlig udsigt. Vi sørger for det hele, så I kan nyde dagen fuldt ud med familie og venner.

At blive gift er en af livets helt store begivenheder, og på Parnas arrangerer vi lige den fest som I går og drømmer om. Vi sammensætter dagen præcis som I vil have det, og vi sørger for, at alt fra borddækning til natmaden er på plads. Så skal I kun koncentrere jer om at nyde dagen sammen med venner og familie.

I ParnasHuset har vi plads til 120 gæster, hvis man bruger hele huset og 50 gæster, hvis huset er delt op i to. Der er en stor sydvendt terrasse rundt om huset, hvor det er oplagt at starte med velkomstdrink, hvis vejret tillader det.

Ønsker I at blive viet på Parnas i vores smukke natur, kan det sagtens lade sig gøre. Vi hjælper gerne med at arrangere vielsen og finde det helt perfekte sted til det store øjeblik.

Bålhygge på Parnas

I samarbejde med Sara, der er ansvarlig for vores arrangementer, sammenætter I den perfekte dag og får styr på borddækning, menu, drikkevarer og alle de små ting, som er med til at gøre dagen helt speciel.

Hvis I har særlige ønsker, kan vi imødekomme det meste og vi strækker os langt for at få ting til at lykkes. Vi har en række samarbejdspartnere, der kan være behjælpelige med bryllupskage, overnatning og transport af gæster, og vi hjælper gerne med koordinering.

I vores bryllupsoplæg kan I læse alt om de forskellige muligheder for at holde en fantastisk bryllupsfest på Parnas. Har I spørgsmål, er I meget velkomne til at skrive eller ringe til Sara på booking@parnas.dk eller 53 61 83 87

Her bor vi
Parnas Natur & Aktivitetspark
Parnasvej 21
4180 Sorø

Sådan kontakter du os
E-mail: booking@parnas.dk
Telefon: +45 23 87 83 87
CVR: 36702494

Sådan har vi åbent
Parken: Døgnet rundt, året rundt
Selskaber: Året rundt