Handelsbetingelser

Generelt

Udstederen er Due & Due ApS, Parnasvej 21, 4180 Sorø CVR: 36702494

(herefter Udstederen).

Det vil altid være Udstederen, der leverer ydelsen, som gavekortet/billetten/værdibeviset giver adgang til.

Aftale om køb/salg af services indgås mellem dig og Udstederen, som er din direkte og egentlige aftalepart.

Ved accept af nærværende handelsbetingelser bekræftes følgende:

Fortrydelsesret – Gavekort/Værdibeviser

Køb af gavekort/værdibeviser er jf. dansk forbrugerlovgivning tilknyttet en fortrydelsesret på 14 dage, fra du har modtaget din ordrebekræftelse via e-mail. Eventuelle krav i forbindelse med manglende levering eller mangler ved den leverede ydelse rettes direkte til Udstederen.

Ønsker du at fortryde dit køb, kan du kontakte Parnas Natur & Aktivitetspark/ Due & Due ApS ved at skrive til info@parnas.dk.dk eller ringe på telefonnummer 2387 8387. Oplys dit ordrenummer ved henvendelse.

Det fulde beløb vil blive returneret inden for 5 hverdage til samme kreditkort, som enheden blev købt med, såfremt fristen for fortrydelsesretten er overholdt, og når det er sikret, at enheden ikke er indløst.

Gavekortet/værdibeviset er et ihændehaverbevis.

Det er både køber og modtager (den person, som har gavekortet i sin besiddelse), der oppebærer fortrydelsesretten. Fortrydelsesretten på 14 dage starter fra købers modtagelse af gavekortet, uanset at det er modtageren, der gør fortrydelsesretten gældende. Er enheden indløst af køber eller modtager, kan fortrydelsesretten ikke gøres gældende.

Fortrydelsesret – Billetter

Ifølge lov om forbrugeraftaler §18, stk. 2, nr. 12, har du ingen fortrydelsesret i relation til billetter, som er udstedt til ydelser, der leveres på en specifik dag eller i en bestemt periode.

Dette er relevant for aftaler om bl.a.:
– forplejning, fx restaurantbesøg og levering af mad (catering),
– kulturbegivenheder, fx koncerter, kurser, teaterforestillinger og sportsarrangementer.

Har du spørgsmål til din ordre, er du velkommen til at kontakte Parnas Natur & Aktivitetspark ved at skrive til booking@parnas.dk eller 2387 8387.

Priser og køb

Alle priser er i danske kroner (dkk)
Du har mulighed for at betale med Dankort, Visa, Visa Electron og MasterCard. Der tillægges et ekspeditions-/billetgebyr, hvilket tydeligt fremgår i forbindelse med dit køb. Der tillægges ikke kortgebyr til din betaling hvis du benytter et privat kreditkort. Der tillægges kun kortgebyr på firma kreditkort og kreditkort udstedt uden for EU.
Betaling sker via en sikker forbindelse, hvor indtastede oplysninger krypteres, så de ikke kan læses af andre.

Når du gennemfører en betaling online med betalingskort, er du sikret mod misbrug, idet du kan afvise betalingen, når du modtager din betalingsoversigt. Alle oplyste priser er vejledende udsalgspriser inklusive moms. Betaling trækkes samtidig med at du modtager kvittering
på dit køb.

Når købet er gennemført, vil en kvittering blive sendt til den e-mailadresse, der angives i forbindelse med bestillingen (købers e-mailadresse). Når betaling er gennemført, modtager du som køber med det samme kvittering herfor.

Levering

Værdibeviser og billetter til arrangementer og restaurantbesøg leveres på mail mens gavekort sendes med posten til adressen, der angives på ordren. Gavekort afsendes med Postnord senest 3 dage efter at ordren er godkendt. Leveringstiden er Postnords gældende leveringstider for “Breve privat” (2022: inden for 5 hverdage). Levering er gratis.

Indløsning

Ved indløsning medbringer forbrugeren en kopi af serviceenheden i den form det er modtaget: fysisk udprintet version, e-mail eller SMS. Udstederen noterer servicens unikke kode / scanner den unikke QR kode, hvorved det indløste beløb registreres som indløst.

Gyldighed – Gavekort

Gavekort er gyldige i 12-60 mdr. fra udstedelsesdato. Det vil altid fremgå tydeligt hvornår det udløber. Gavekortet er gyldigt fra den dato at varen er købt – også selvom du vælger en senere leveringsdato til den person, som skal modtage gavekortet.
I forbindelse med julehandel tilbydes du som forbruger forlænget fortrydelsesret. Alle gavekort der sælges fra d. 1.12-24.12 har forlænget fortrydelsesret frem til d. 7.1. Skulle du ønske at gøre brug af din forlængede fortrydelsesret, følger du blot vilkår vedr. fortrydelsesret.

Gyldighed – Værdibeviser/Events

Vedrører dit køb en service eller et event, som kun udbydes i en bestemt periode, vil gyldigheden være begrænset hertil. I tilfælde med begrænset gyldighed, fremgår det tydeligt inden du køber, samt på værdibeviset/billetten der fremsendes.

Ansvarsbegrænsning

Servicen og den ydelse, som det giver adgang til, leveres af Udstederen. Udstederen er din egentlige aftalepart og dermed ansvarlig for aftalens opfyldelse og samtlige forhold i forbindelse hermed.

Persondatapolitik

Udstederen er dataansvarlig.

Persondatapolitikken i dette afsnit beskriver hvordan Udstederen indsamler og behandler dine personlige oplysninger.

Når du køber en service, registreres de oplysninger du angiver i forbindelse med transaktionen:
i) Navn
ii) E-mail adresse
iii) Evt. telefonnummer
iv) Adresse

Der anmodes alene om oplysninger som er nødvendige for at Udstederen kan opfylde aftalen med dig.
Til ekspedition og kommunikation vedr. dit køb, samt eventuel ændring/annullering.
Ved køb af gavekort/værdibeviser/klippekort gemmes dine data i en periode på 12 mdr. efter enheden udløber.

Hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte Udstederen direkte på:

Due & Due ApS
Parnasvej 21
4180 Sorø
booking@parnas.dk

Som registreret har du mulighed for at få indsigt og for at kunne gøre indsigelse mod en registrering jf. reglerne i Databeskyttelsesforordningen.
Ved at kontakte Udstederen skriftligt kan du få indsigt i de oplysninger der er registreret om dig, samt anmode om af få personoplysningerne slettet.

Generelt

Som forbruger, er du altid beskyttet af den gældende lovgivning på området i henhold til forbrugeraftaleloven og købeloven.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive e-mailadressen booking@parnas.dk.

Her bor vi
Parnas Natur & Aktivitetspark
Parnasvej 21
4180 Sorø

Sådan kontakter du os
E-mail: booking@parnas.dk
Telefon: +45 23 87 83 87
CVR: 36702494

Sådan har vi åbent
Parken: Døgnet rundt, året rundt
Selskaber: Året rundt