Hold din fest hos os

Hyggelig teamdag på Parnas

Skal du fejre fødselsdag, guldbryllup eller en anden mærkedag, så hold din fest hos os på Parnas i Sorø. Vi sørger for det hele, så I bare skal nyde dagen sammen med familie og venner.

Hold din fest hos os, når I skal fejre en af livets store begivenheder sammen med familie og venner. Hvad enten det er barnedåb, 60 års fødselsdag eller et guldbryllup sørger vi for en uforglemmelig fest.

Vi sammensætter i fællesskab den perfekte dag, og får styr på borddækning, menu, drikkevarer og alle de små ting, som er med til at gøre dagen helt speciel. Så skal I ellers bare sørge for at få inviteret gæsterne til jeres fest. Det meste kan lade sig gøre, og vi strækker os langt for at imødekomme de ønsker I måtte have til jeres fest.

Vi sørger for opdækning, mad og servering, så I kan fokuserer på at hygge jer med gæsterne.

I ParnasHuset har vi plads til 120 gæster, hvis man bruger hele huset og 2 x 70 gæster, hvis huset er delt op i to. Der er en stor sydvendt terrasse rundt om huset, hvor det er oplagt at starte med velkomstdrink, hvis vejret tillader det.

Herunder finder I link til vores forskellige menuer

Selskabsbuffeter

Brunchbuffet

Receptioner og lette anretninger

ParnasHuset ligger i naturskønne omgivelser lige ned til Sorø sø. Der er gode muligheder for gæsterne til at få strukket benene mellem retterne, og børnene kan lege i vores huleby eller klappe vores geder. Turbåden “Lille Claus” har fast anløb ved Parnas i sommerperioden, og det er oplagt at kombinere jeres fest med en sejltur rundt på søen. Vi er gerne behjælpelige med at booke skibet, hvis det er uden for den normale sejlplan.

Har I spørgsmål, er I meget velkomne til at skrive eller ringe til os på booking@parnas.dk eller 53 61 83 87

Her bor vi
Parnas Natur & Aktivitetspark
Parnasvej 21
4180 Sorø

Sådan kontakter du os
E-mail: info@parnas.dk
Telefon: +45 23 87 83 87
CVR: 36702494

Sådan har vi åbent
Parken: Døgnet rundt, året rundt
Selskaber: Året rundt