Oplevelser i naturen

Ønsker du at holde et anderledes møde eller en teambuilding-dag, er der rig mulighed for at inddrage den skønne natur med naturaktiviteter og udendørsoplevelser for alle. Hvad enten det skal være en hel dag med aktiviteter i naturen eller blot et supplement til dit møde i Parnahuset er mulighederne utallige. Og vi kan hjælpe dig med at vælge det helt rigtige. 

Lad dig inspirere af naturens rammer og brug parkens Ildhule, ParnasHusets terrasse eller vores borde & bænkesæt rundt omkring i parken, som gruppelokaler. 

Kombiner traditionelle møder med en ”walk & talk” rundt i parken eller langs med Sorø Sø. 

Når du trænger til et lille pusterum i pauserne, er det oplagt at besøge vores søde klappegeder og -grise. Du vil opleve, at det lille pusterum både styrker det sociale sammenhold og din koncentrationsevne, så du får et større udbytte ud af dagen. 

Styrk fælleskabet i naturen

Mad over bål

Vi byder på en hyggelig dag i parkens natur, hvor du både får mulighed for at blive klogere på den spiselige natur og på at lave mad af årstidens råvarer. 

Vi går på jagt i naturens spisekammer efter årstidens spiselige urter, frugter og bær, som vi herefter bruger til at lave et godt måltid mad, som vi tilbereder på bål. 

Undervejs har vi fokus på hvordan man kan samarbejde, på fællesskab og det gode måltid.

Vi laver enkel mad, som du med lethed kan gå hjem og lave selv bagefter. Menuen er tilpasset årstiden men indeholder altid kød eller fisk, brød, salater og en lille dessert, samt kolde og varme drikke. 

Pris pr. person fra kr. 595,-

*Prisen er inkl. instruktør, råvarer, drikkevarer,

opskrifthæfte, samt forklæde og forudsætter,

at der betales for min. 15 deltagere. 

 

Få ladt batterierne op i naturen (2 timer)  

En gåtur i forårsskoven, en smuk udsigt, stilheden og oplevelsen af naturens mangfoldighed… Naturen kan være med til at lade batterierne op, og vi vil gerne inviterer dig med på en gåtur, hvor vi oplever, hvordan ophold i naturen kan hjælpe med at genopbygge og helbrede, når vi er trætte eller stressede. 

Gåturen kan stå alene eller efterfølges af en snak med dine kolleger om, hvordan I kan bruge naturen i jeres arbejde internt i virksomheden eller i forhold til jeres kunder, klienter, patienter, borgere eller lignende. 

Pris pr. person kr. 215,-

* Prisen er inkl. guide og materiale og forudsætter,

at der betales for min. 15 deltagere  

Familiedag med naturaktiviteter og lege (3 timer) 

Giv dine ansatte eller kunder og deres familier en hyggelig og kreativ dag i Parnas Natur & Aktivitetspark med en familiedag med naturaktiviteter og lege. 

Vi opstiller aktivitetsstationer inspireret af naturen og årstiden. Med et efterårstema kunne stationerne for eksempel være: Pandekagebagning over bål, eventyrlige kastanjedyr, hjemmelavet æblemost, flotte kranse med blade og grene fra parken, samt forskellige lege og konkurrencer velegnet til alle aldre. 

Arrangementet er særdeles velegnet til store grupper på 50 personer og opefter. Endvidere kan arrangementet sagtens kombineres med forplejning fra Restaurant ParnasHuset. 

Pris for en familiedag kr. 7.500,-

*Prisen er inkl. 4-6 aktiviteter og lege, instruktører, materialer og

forudsætter mellem 50-200 deltagere.

Tillæg på kr. 2.000,- ved over 200 deltagere.

Aktiv i Natur

Få en sjov og aktiv naturoplevelse på SUP-boards på Sorø Sø (2 timer) 

Tag en tur ud på vandet og se skoven og byen fra søsiden. SUP er en hyggelig og anderledes aktivitet, hvor alle kan være med.
Vi søger for sjove aktiviteter på vandet og grundig instruktion inden I sejler ud.
Og der er selvfølgelig styr på sikkerheden.

Pris pr. person kr. 310,-

* Prisen er inkl. udstyr og instruktør og forudsætter,

at der betales for min. 10 deltagere  

Her bor vi
Parnas Natur & Aktivitetspark
Parnasvej 21
4180 Sorø

Sådan kontakter du os
E-mail: booking@parnas.dk
Telefon: +45 23 87 83 87
CVR: 36702494

Sådan har vi åbent
Parken: Døgnet rundt, året rundt
Selskaber: Året rundt