Praktisk information om Parken

Parkering

Ved indkørslen fra Parnas vej findes en stor grusparkeringsplads. Herefter er det muligt at forsætte til fods i parken. Vi anbefaler, at man ikke efterlader værdigenstande synligt i bilen.

Det er ikke tilladt at køre bil i Parken, dog er handikapkørsel til ParnasHuset tilladt. I visse tilfælde kan der gives dispensation ved henvendelse til Parnas.

Offentlige toiletter

Der findes offentlige toiletter overfor ParnasHuset mellem Huleby og Parnasdyrene. Toiletterne er åbne fra Påske til og med 31. oktober. Toiletterne vil være aflåst om natten.

Handicapfaciliteter

Der er handicapparkering ved siden af ParnasHuset. Det er ikke tilladt at parker ved Søen, men det er dog muligt at køre op til Søen og sætte passager af efter aftale med Parnas.

Der findes handicaptoilet i ParnasHuset, som vil være tilgængeligt i ParnasHuset åbningstid.

Affald

Vi ønsker en park som er flot og indbydende for alle. Derfor håber vi, at du vil benytte en af de opstillede skraldespande ved Søbadet, parkeringspladsen, Huleby eller ved ParnasHuset.

Ser du en fyldt skraldespand eller andet der ikke er, som det bør være, så kontakt os endelig.

Medbragt mad

Du må meget gerne medbringe egen mad og slå dig ned i parken. Der findes borde og bækkesæt ved Søbadet og i Huleby til fri afbenyttelse. Der er ingen madpakkehuse i Parken.

Husk at smide skrald ud og efterlad området som det så ud da du kom.

Søbadet

Søbadet er til fri afbenyttelse for alle. Her kan anløbsbroen bruges som badbro og der lagt sand ud for at gøre badeoplevelsen mere behageligt.

Stranden fik blå flag i 2017, hvilket betyder at vandkvaliteten er høj. Der findes endvidere en infotavle og redningskrans søbade.

Glemte ting

Finder du efterladte ting i Parken kan disse afleveres i ParnasHuset eller til hittegodskontoret.

Glemte ting gemmes i ParnasHuset i en måned. Herefter afleveres de til hittegodskontoret.

Du kan kontakte Parnas på info@parnas.dk eller 23 87 83 87, hvis du har glemt noget i Parken.

Parnas Natur & Aktivitetspark

Parnasvej 21

4180 Sorø

Info@parnas.dk

+45 23 87 83 87

CVR: 36702494