25. juli Emil Hess Sekstet

Søndag d. 25. juli klokken 12.00 – 16.00 har Restaurant ParnasHuset fornøjelsen af at være værter til Sorø Jazzfestivals åbningskoncert med flotte melodier, fede grooves, swingbeats og afstikkere til funk og afrobeat.

Inden koncerten serveres en lækker frokostanretning bestående af fisk, kød, grønt og ost. Kom til en hyggelig dag i grønne omgivelser, med god musik, skøn mad og god stemning.

Emil Hess stiller op med sit Evolution orkester til åbningen af den niende Sorø Jazzfestival. Emil Hess er kapelmester, komponist og saxofonist, som efter sin opvækst i Vejle i 1970’erne blev uddannet på Berkeley i USA. Han har lavet en overvældende international karriere med flere end 1500 koncerter verden over, skrevet 430 kompositioner og udgivet 17 albums.

Han har senest udgivet i vinteren 2020 ’’Evolution Stories’’ med ny musik og originale kompositioner.

Program

Kl. 12.00 ParnasHuset åbner for seating og baren er åben for køb af drikkevarer.

Der serveres en frokosttallerken.

Kl. 13.30 Koncert med Emil Hess sekstet “Evolution stories” : Emil Hess, tenorsax, sopransax, basklarinet & komposition, Thomas Fryland, trompet & flugelhorn,Steen Hansen trombone,Thomas Clausen, klaver, Graig Earle, kontrabas, og Jonas Johansen, trommer.

Kl. 16.00 Tak for i dag

Pris pr. person for frokosttallerken og koncert ekskl. drikkevarer Kr. 295,-

For bordreservation 23 87 83 87 eller info@parnas.dk

31. juli: Blue March på Parnas 

Lørdag d. 31. juli klokken 12.00 – 16.00 åbner vi dørene op for endnu en skøn jazzkoncert i Restaurant ParnasHuset. Denne gang med Søndergaard / Harbeck kvintet. Inden koncerten kan du nyde en lækker lækker frokost bestående af små anretninger af fisk, kød, grønt ost og sødt, som bliver serveret direkte ved bordet. Tag en ven/veninde, et familiemedlem eller flere under armen og nyd en koncert i smukke grønne omgivelser.

Jens Søndergaard og Jan Harbeck står i spidsen for en kvintet med et hyldestprogram til saxofonisten Benny Golson, som har komponeret en perlerække af jazzklassikere i messenger/bebop stilen. Han besøgte for en snes år siden Danmark og turnerede med lokale musikere anført af netop Jens Søndergaard. Der vil derfor være både autencitet og gode historier at fortælle i pauserne! Musikken er flydende og fodtappende.

Program

Kl. 12.00 ParnasHuset åbner for seating og baren er åben for køb af drikkevarer.

Der serveres lækre små frokostanretninger direkte ved bordet.

Kl. 13.30  Koncert med Søndergaard/Harbeck kvintet: Jens Søndergaard, altsax, Jan Harbeck, tenorsax, Martin Schack, klaver, Niels W. Knudsen, bas og Anders Holm, trommer.

Kl. 16.00 Tak for i dag.

Pris pr. person for frokostanretninger og koncert ekskl. drikkevarer Kr. 345,-

For bordreservation – 23 87 83 87 eller info@parnas.dk

 

Her bor vi

Parnas Natur & Aktivitetspark

Parnasvej 21

4180 Sorø

Sådan kontakter du os

E-mail: info@parnas.dk

Telefon: +45 23 87 83 87

CVR: 36702494

Sådan har vi åbent

Parken: Døgnet rundt, året rundt

ParnasHusets frokost a la carte

er lukket for i år. vi ses igen til Pinse 2022