Konfirmation i Sorø

Hyggelig teamdag på Parnas

Hold konfirmation i Sorø i lyse lokaler med dejlig udsigt til den skønne natur lige ved Sorø Sø. Der er god plads både inde og ude, og vi sørger for, at I  får en dejlig dag.

Konfirmation er en af de helt store begivenheder i løbet af livet, og på Parnas arrangerer vi lige den fest som passer til konfirmandens ønsker. Vi kan sammensætte dagen lige som I vil have den, og der er god mulighed for både at være inde og ude, hvis der er brug for at få lidt luft i løbet af dagen.

I ParnasHuset har vi plads til 120 gæster, hvis man bruger hele huset og 70 gæster, hvis huset er delt op i to. Der er en stor sydvendt terrasse, hvor det er oplagt at starte med velkomstdrink, hvis vejret tillader det.

I samarbejde med Sara, der er ansvarlig for alle vores arrangementer, sammenætter I den perfekte dag og får styr på borddækning, menu, drikkevarer og alle de små ting, som er med til at gøre dagen helt speciel.

Hvis I har særlige ønsker, kan vi imødekomme det meste og vi strækker os langt for at få ting til at lykkes.

I vores konfirmationsoplæg kan I læse alt om de forskellige muligheder for at holde en fantastisk konfirmationsfest på Parnas. Har I spørgsmål, er I meget velkomne til at skrive eller ringe til Sara på booking@parnas.dk eller 53 61 83 87

ParnasHuset ligger midt i dejlig natur, og det er oplagt at tage gæsterne med ud og nyde det herlige omgivelser.

Vi har klappegeder, gynger og en huleby, så børnene er garanteret underholdning, når de er på Parnas.

Her bor vi
Parnas Natur & Aktivitetspark
Parnasvej 21
4180 Sorø

Sådan kontakter du os
E-mail: info@parnas.dk
Telefon: +45 23 87 83 87
CVR: 36702494

Sådan har vi åbent
Parken: Døgnet rundt, året rundt
Selskaber: Året rundt