Konfirmation på Parnas

Hyggelig teamdag på Parnas

Hold konfirmation i lyse lokaler med dejlig udsigt til den skønne natur lige ved Sorø Sø. Der er god plads både inde og ude, og vi sørger for, at I  får en dejlig dag.

Konfirmation er en af de helt store begivenheder i løbet af livet, og på Parnas arrangerer vi lige den fest som passer til konfirmandens ønsker. Vi kan sammensætte dagen lige som I vil have den, og der er god mulighed for både at være inde og ude, hvis der er brug for at få lidt luft i løbet af dagen.

I ParnasHuset har vi plads til 120 gæster, hvis man bruger hele huset og 70 gæster, hvis huset er delt op i to. Der er en stor sydvendt terrasse rundt om huset, hvor det er oplagt at starte med velkomstdrink, hvis vejret tillader det.

I samarbejde med Sara, der er ansvarlig for alle vores arrangementer, sammenætter I den perfekte dag og får styr på borddækning, menu, drikkevarer og alle de små ting, som er med til at gøre dagen helt speciel.

Hvis I har særlige ønsker, kan vi imødekomme det meste og vi strækker os langt for at få ting til at lykkes.

I vores konfirmationsoplæg kan I læse alt om de forskellige muligheder for at holde en fantastisk konfirmationsfest på Parnas. Har I spørgsmål, er I meget velkomne til at skrive eller ringe til Sara på booking@parnas.dk eller 53 61 83 87

Her bor vi

Parnas Natur & Aktivitetspark

Parnasvej 21

4180 Sorø

Sådan kontakter du os

E-mail: booking@parnas.dk

Telefon: +45 23 87 83 87

CVR: 36702494

Sådan har vi åbent

Parken: Døgnet rundt, året rundt

Selskaber: Året rundt

ParnasHusets frokost a la carte

åbent udvalgte dage i  august.

Denne hjemmeside bruger cookies. Forsætter du med at bruge siden acceptere du brugen af vores cookies.