Lej grunden på Parnas

Leje af grund til firmaarrangementer

Hvis din virksomhed skal afholde en event, en teambuildingdag eller en sommerfest, og mangler et sted at afholde den, så er det muligt at leje grunden på Parnas.

På Parnas har vi en grund på ca. 7 hektar lige ned til Sorø Sø, hvor der er gode muligheder for at afholde arrangementer, hvad enten det er en sommerfest, en teambuildingdag eller en event for kunder. Hvis I selv vil stå for afviklingen af arrangementet eller har et eventfirma, der står for det, er der mulighed for, at I bare lejer grunden og selv står for det hele.

Mulighederne for forskellige aktiviteter er næsten uanede, og arealerne er store nok til at afholde events for op til 1500 mennesker.

Vi kan selvfølgelig være behjælpelige med dele af jeres arrangement, hvis I ønsker, at vi leverer maden (eller noget af den) eller stiller med mandskab der kan afvikle en aktivitet. I kan læse mere om vores forskellige tilbud til firmaarrangementer og teambuilding her på hjemmesiden.

Ring eller skriv til vores aktivitetskoordinator, Anders Hooge på 53 62 83 87 eller anders@parnas.dk for at høre mere om mulighederne. I er også meget velkomne til at komme forbi og se arealerne.

 

 

Her bor vi
Parnas Natur & Aktivitetspark
Parnasvej 21
4180 Sorø

Sådan kontakter du os
E-mail: booking@parnas.dk
Telefon: +45 23 87 83 87
CVR: 36702494

Sådan har vi åbent
Parken: Døgnet rundt, året rundt
Selskaber: Året rundt