Møder & Events

Hold dit næste møde i naturskønne omgivelser mellem

København og Odense: Parnas Natur & Aktivitetspark

 

En times kørsel fra både København og Odense, midt i skoven ved Sorø Sø, ligger Parnas Natur & Aktivitetspark. Her er der næsten ingen grænser for, hvordan du kan afvikle dit næste møde eller firmaevent. Hvad enten det skal være indendørs, udendørs eller måske til vands på Sorø Sø. Her er det nemlig kun fantasien og kreativiteten det sætter grænserne. Og den kan vi hjælpe dig med. 

Den 70.000 kvadratmeter store park byder blandt andet på Restaurant ParnasHuset, søbad med blåt flag, anløbsbro til turbåden Lille Claus, klappedyr, bålplads, over 100 gratis parkeringspladser og meget mere. 

Parnas Natur & Aktivitetspark forpagtes og drives af mor og datter, Helle Due og Sofie Due Jørgensen, som begge kommer med en baggrund fra rejse-, restaurations- og eventbranchen og har tilsammen mere end 40 års erfaring. 

Lad Parnas Natur & Aktivitetspark udgøre omdrejningspunktet om firmaarrangementer, møder og foreningsaktiviteter, hvor moderniseringen af de historiske rammer giver helt specielle muligheder for naturaktiviteter og udendørsoplevelser i den skønne naturpark – her får du frisk luft til hjernen mellem møderne, og når appetitten er bygget op, serverer køkkenet mad af høj kvalitet lavet fra bunden. 

Møder & Events ParnasHuset

ParnasHuset har altid været omdrejningspunktet, når mennesker mødes – uanset om det er i festlig og familiær sammenhæng eller i forretningsøjemed.

De store lyse lokaler er oplagte til blandt andet dagsmøder, teambuilding og foredrag. ParnasHuset skræddersyr events efter kundernes ønsker og behov for dagen.

Inddrag naturen

Ønsker du at holde et anderledes møde eller teambuilding dag, er der rig mulighed for, at inddrage den skønne natur med naturaktiviteter og udendørsoplevelser for alle.

Du vil opleve, at det lille pusterum både styrker det sociale sammenhold og din koncentrationsevne, så du får et større udbytte ud af dagen.

Her bor vi
Parnas Natur & Aktivitetspark
Parnasvej 21
4180 Sorø

Sådan kontakter du os
E-mail: booking@parnas.dk
Telefon: +45 23 87 83 87
CVR: 36702494

Sådan har vi åbent
Parken: Døgnet rundt, året rundt
Selskaber: Året rundt