Om Parnas

Parnas drives af mor og datter

Parnas Natur & Aktivitetspark forpagtes og drives af mor og datter, Helle Due og Sofie Due Jørgensen. Vi kommer begge med en baggrund fra rejse-, restaurations- og eventbranchen.

Helle har i over 13 år drevet eventfirma og leveret skræddersyede arrangementsløsninger til private og erhvervskunder. Sofie har arbejdet flere år i restaurationsbranchen og senest i møde- og eventbranchen, hvor hun blandt andet har været med til at arrangere store medicinske kongresser, i Danmark og i udlandet.

Nu er vi landet på den skønneste plet ved Sorø Sø, og vi er glade og overvældede over al den positive respons og de mange forventninger, vi er blevet mødt med. Vi laver kun arrangementer, vi selv gider at deltage i og vi er stolte over jeres gode fester. Vi glæder os til at indfri forventningerne og ser frem til at dele mange gode oplevelser i Parnas Natur & Aktivitetspark med både lokale og udenbys gæster.

Parnasfamilien

Familie er ikke noget, man selv vælger… og dog. For her på Parnas er vi så privilegerede at kunne få lov til at vælge hvilke mennesker, vi gerne vil være sammen med hver dag. Vores medarbejdere er mere end bare det – de er en del af Parnasfamilien. Vi vælger de mest passionerede og engagerede personligheder og skaber på denne måde et fantastisk sammenhold og kammeratskab blandt personalet. Vi respekterer forskelligheder og giver plads til sjov og ballade ind imellem de travle arbejdstimer. Det er både vores måde at finde en motivation i hverdagen – og vejen til at lykkedes med at give dig den bedste oplevelse.

Ledige stillinger 

Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger, så send endelig din til info@parnas.dk

Det gamle Parnas

Parnas i Sorø har en rig historie, der går flere hundrede år tilbage. Den er fyldt med velkendte figurer som H.C. Andersen, der i 1832 drak sin kaffe i ParnasHuset sammen med B.S. Ingemann. De var med til at gøre Parnas til et af Sjællands største traktørsteder, der på sit højdepunkt havde plads til 1.200 spisende gæster og havde besøg af en lang række af berømte optrædende; heriblandt Kai Normann Andersen, Liva Weel og Oswald Helmuth for blot at nævne et par stykker.
.. Efter et lynnedslag en forårsdag i maj 1970 brændte traktørstedet ned og først i 2015 blev grunden genoplivet, og Helle og Sofie kunne åbne dørene til Restaurant ParnasHuset. Der er offentlig adgang til Parnasgrunden, og den fantastiske natur er bestemt en gå- eller cykeltur værd.

Stort tak til nedenstående. Uden dem ville der ikke være noget Parnas.

Kontakt os

8 + 9 =

Her bor vi

Parnas Natur & Aktivitetspark

Parnasvej 21

4180 Sorø

Sådan kontakter du os

E-mail: booking@parnas.dk

Telefon: +45 23 87 83 87

CVR: 36702494

Sådan har vi åbent

Parken: Døgnet rundt, året rundt

Selskaber: Året rundt

ParnasHusets frokost a la carte

åbent udvalgte dage i  august.

Denne hjemmeside bruger cookies. Forsætter du med at bruge siden acceptere du brugen af vores cookies.