Restaurant ParnasHuset

Restaurant ParnasHuset finder du i Sorøs naturskønne omgivelser og vi inviterer dig hermed indenfor i vores åbne og lyse lokaler. Vores Restaurant ligger afsides fra vejen, så du kan trygt lade de små løbe og lege selv i Hulebyen eller ved Parnasdyrene. Når vejret tillader det, kan du også nyde din velkomstdrink eller mad udenfor på den store sydvendte terrasse. Vi synes, det er den ideelle blanding af tilgængelighed og friluftsoplevelse.

Fødevarestyrelsens kontrolrapport for Restaurant ParnasHuset – KLIK HER 

 

Frokost i Restaurant ParnasHuset

Restaurant ParnasHuset tilbyder de lækreste hjemmelavede frokostanretninger, hjemmelavet lemonade, friskbrygget kaffe, lækre kager og meget mere.

Her har vi både servering til dig, der bare lige kom forbi, og dig der har bestilt bord. Og du kan finde din yndlingsplads, hvad enten du har lyst til at sidde inde i de flotte lyse lokaler eller ude på den store terrasse. Så kom og nyd en god frokost i Restaurant Parnashuset.

Din næste fest i ParnasHusets Restaurant

Du vil elske at holde din næste fest i ParnasHusets restaurant. Med udgangspunkt i det gamle historiske Parnas er ParnasHuset igen blevet omdrejningspunkt for vigtige familiebegivenheder, fester, højtider og meget mere.

Og ønsker du, at holde en anderledes fest, er der rig mulighed for at inddrage den skønne natur med naturaktiviteter og udendørsoplevelser med hele familien.

Her bor vi
Parnas Natur & Aktivitetspark
Parnasvej 21
4180 Sorø

Sådan kontakter du os
E-mail: booking@parnas.dk
Telefon: +45 23 87 83 87
CVR: 36702494

Sådan har vi åbent
Parken: Døgnet rundt, året rundt
Selskaber: Året rundt