Hold din fest på Parnas

Hyggelig teamdag på Parnas

ParnasHuset ligger i naturskønne omgivelser lige ned til Sorø Sø, og det lyse lokale er perfekt til alle slags fester, hvad enten man skal fejre sin fødselsdag eller holde den perfekte bryllupsfest. 

Livet byder på mange særlige lejligheder, der fortjener at blive fejret på behørig vis med venner, familie og god mad. På Parnas har vi rammerne til at afholde alle typer fester lige fra en hyggelig brunch på en søndag til den helt store bryllupsfest.

Vores store lyse lokale kan have op til 150 spisende gæster og kan deles i to, så der er plads til to selskaber på ca. 60-70 gæster. Der er en stor sydvendt terrasse rundt om huset, hvor det er oplagt at starte festen, hvis vejret tillader det.

Under menupunktet “Selskaber” i topmenuen, kan du læse mere om de forskellige typer selskaber. 

Bålhygge på Parnas

I samarbejde med Sara, der er ansvarlig for vores arrangementer, sammenætter I den perfekte fest og får styr på borddækning, menu, drikkevarer og alle de små ting, som er med til at gøre festen helt speciel.

Hvis I har særlige ønsker, kan vi imødekomme det meste og vi strækker os langt for at få ting til at lykkes. Har I spørgsmål, er I meget velkomne til at skrive eller ringe til Sara på booking@parnas.dk eller 53 61 83 87

Her bor vi

Parnas Natur & Aktivitetspark

Parnasvej 21

4180 Sorø

Sådan kontakter du os

E-mail: booking@parnas.dk

Telefon: +45 23 87 83 87

CVR: 36702494

Sådan har vi åbent

Parken: Døgnet rundt, året rundt

Selskaber: Året rundt

ParnasHusets frokost a la carte

åbent udvalgte dage i  august.

Denne hjemmeside bruger cookies. Forsætter du med at bruge siden acceptere du brugen af vores cookies.