Hold din fest på Parnas

Hyggelig teamdag på Parnas

ParnasHuset ligger i naturskønne omgivelser, og det lyse selskabslokale i Sorø er perfekt til alle slags fester.

Livet byder på mange særlige lejligheder, der fortjener at blive fejret på behørig vis med venner, familie og god mad. Hvis du er på udkig efter et unikt selskabslokale i Sorø eller omegn, så har vi på Parnas rammerne til at afholde alle typer fester lige fra en hyggelig brunch på en søndag til den helt store bryllupsfest.

Vi ligger midt i skøn natur

Vores store lyse lokale kan have op til 150 spisende gæster og kan deles i to, så der er plads til to selskaber på ca. 60-70 gæster. Der er en stor sydvendt terrasse rundt om huset, hvor det er oplagt at starte festen, hvis vejret tillader det.

ParnasHuset ligger midt i dejlig natur, og det er oplagt at tage gæsterne med ud og nyde det herlige omgivelser. Turbåden “Lille Claus” har fast anløb på Parnas i sommersæsonen, så jeres fest kan kombineres med en tur rundt på Sorø Sø.

Vi har klappegeder, gynger og en huleby, så børnene er garanteret underholdning, når de er på Parnas.

Under menupunktet “Selskaber” i topmenuen, kan du læse mere om de forskellige typer selskaber.

Bålhygge på Parnas

I samarbejde med Sara, der er ansvarlig for vores arrangementer, sammenætter I den perfekte fest og får styr på borddækning, menu, drikkevarer og alle de små ting, som er med til at gøre festen helt speciel.

Hvis I har særlige ønsker, kan vi imødekomme det meste og vi strækker os langt for at få ting til at lykkes. Har I spørgsmål, er I meget velkomne til at skrive eller ringe til Sara på booking@parnas.dk eller 23 87 83 87.

Vi har åbent året rundt.

Her bor vi
Parnas Natur & Aktivitetspark
Parnasvej 21
4180 Sorø

Sådan kontakter du os
E-mail: info@parnas.dk
Telefon: +45 23 87 83 87
CVR: 36702494

Sådan har vi åbent
Parken: Døgnet rundt, året rundt
Selskaber: Året rundt