Afhold jeres teamdag på Parnas

Hyggelig teamdag på Parnas

Skal din virksomhed afholde en teambuildingdag med samarbejdsøvelser og hygge? Så tilbyder Parnas Natur & Aktivitetspark teamdage med madlavning over bål, der kan være med til at styrke samarbejdet og sammenholdet.

I en travl hverdag på kontoret, byggepladsen eller lagerhallen, kan det være svært at finde tid til at udvikle samarbejdet på arbejdspladsen. Og måske endda noget så simpelt, som at få hygget og snakket med sine kollegaer.

På Parnas Natur & Aktivitetspark holder vi teambuilding, hvor der både er tid til at kigge på samarbejde samtidig med, at man hygger. Det gode samvær er i fokus, og der er tid og rum til at man lærer sine kollegaer bedre at kende.

Bålhygge på Parnas

Omdrejningspunktet for vores teamdage er madlavning over bål, hvor man kan lære at lave lækker mad samtidig med, at der er tid til hygge. Vi tilbereder al maden fra bunden og ender med en lækker menu med 3-5 retter, som vi spiser sammen til sidst på jeres teamdag.

Vi sørger for de gode råvarer mens I opdeles i hold og tænder bålet, snitter, koger, steger, anretter og koordinerer serveringen af retterne med hinanden.

Vi kan sammensætte et program helt efter jeres ønsker

Arrangementet kan være alt lige fra 1-2 timer som et afbræk i et indendørs møde i ParnasHuset eller som et heldagsarrangement, hvor man starter med morgenmad og slutter af med aftensmad og godt samvær.

Vi kan også tilbyde andre aktiviteter end madlavning over bål, hvis I har lyst til teamdag med bevægelse og forskellige samarbejdsøvelser udendørs.

Kontakt vores aktivitetskoordinator Anders Hooge på 53628387 eller anders@parnas.dk, hvis I vil høre mere om mulighederne.

Eksempel på program for en teamdag med madlavning over bål:

9.30  – Ankomst

9.45 – Gåtur i skoven. Alt efter årstid kan vi sanke

11.00 – Vi starter madlavning

13.00 – Vi går til bords

14.00 – Kort aktivitet (f.eks. noget hvor vi kobler fra og nulstiller batterier)

14.30 – Tak for i dag

Her bor vi

Parnas Natur & Aktivitetspark

Parnasvej 21

4180 Sorø

Sådan kontakter du os

E-mail: booking@parnas.dk

Telefon: +45 23 87 83 87

CVR: 36702494

Sådan har vi åbent

Parken: Døgnet rundt, året rundt

Selskaber: Året rundt

ParnasHusets frokost a la carte

åbent udvalgte dage i  august.

Denne hjemmeside bruger cookies. Forsætter du med at bruge siden acceptere du brugen af vores cookies.